Postals 3D Nadal

Nou

Postals 3D Nadal de paper tallat amb làser i muntada artesanalment que al desplegar-se mostren diferents escenes amb volum. Inclou un sobre.

Mides: 14,75 x 14,75 cm. tancada.
7 models per escollir.

Altres postals XiuXiu.

Més detalls

Valoració:
(3 ressenyes)

8,90 € IVA inclòs

Més informació

XiuXiu és un producte dissenyat i creat a Catalunya, amb els principis del Comerç Just com a bandera. Postals que construeixen cultura a través d’un producte únic, artesà i solidari. Gràcies a la tècnica de la papiroflèxia i la precisió làser, les postals agafen forma 3D en una harmonia perfecte, sense ús de material adhesiu, només per l’efecte d’obrir i tancar la targeta.
El paper XiuXiu està certificat per Forest Stewardship Council (FSC, certificat núm. SGS-FM/COC-001405 amb llicència FSC-C023503) seguint el concepte de “Mínim impacte”.

Valoracions (3)

Rated 4.67 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Compra verificada

Un detall diferent a la resta de postals nadalenques

La idea del pop-up sempre és un regal molt visual i atractiu. D'aquest producte en concret, les postals nadalenques, estan dissenyades amb molt bon gust i tenen molta enteresa. Per complementar un regal o felicitar el Nadal i desitjar el millor per l'any nou d'una manera [encara] tradicional però amb estil.

Compra verificada

es sorprenent

Es una postal molt sorprenent, sembla mentida que d'una postal normal, surti el Tió. a mi m'encanta, personalment, espero que no les deixin de fer.

Compra verificada

Customer didn't write any details