Productes:  Urbanauta

Motxilla Urbanauta segura 100% antirobatori. Sobria, lleugera, robusta i bonica!

Urbanauta Barcelona neix al 2014. Des d'un petit estudi a la Via Laietana de Barcelona gaudeixen dissenyant motxilles urbanes, boniques i pràctiques. La confecció i tots els materials que utilitzen són de proximitat. Treballen amb productors locals perquè volen conèixer qui són i com treballen i perquè la nostra petjada ecològica sigui el més petita possible.
Més informació
Mostrant 1 - 3 de 3 productes
 • 78,00 €

  Bandolera, motxilla i bossa d'espatlla Urbanauta U5 folrada, amb compartiment encoixinat i tancat per a l'ordinador i butxaques interiors i exteriors amb cremallera i sense cremallera. Disponible en 2 mides i 4 colors.Enviament gratuït i localitzador GPS antipèrdua de REGAL!Altres productes d'Urbanauta.

  78,00 €
 • 65,00 €

  Motxilla Urbanauta segura 100% antirobatori. Les cremalleres queden ocultes a la part dorsal i la fa a prova de furts. Sobria, lleugera, robusta i bonica! Reversible: en un entorn segur, giri-la i porti-la amb les cremalleres enfora. Disponible en 11 colors i 2 mides.Enviament gratuït i localitzador GPS antipèrdua de REGAL! Altres productes d'Urbanauta.

  65,00 €
 • 75,00 €

  Motxilla Urbanauta U3 segura 100% antirobatori. Les cremalleres queden ocultes a la part dorsal i la fa segura a prova de furts. Capacitat per a ordinadors de 15" amb funda encoixinada. Mides: 42x32x15cmEnviament gratuït i localitzador GPS antipèrdua de REGAL!Altres productes d'Urbanauta.

  75,00 €
Mostrant 1 - 3 de 3 productes