Productes:  Hory

Hory-Oniricat.jpg

HORY
és una empresa de disseny de producte. Els primers productes que ha dissenyat són joguines de suro (SURA i BLOC) inspirades en la Costa Brava, 100% ecològiques i km0. HORY aposta per un disseny respectuós amb el medi ambient i integrat en el territori, i per establir aliances amb petites empreses de l’entorn.

La joguina SURA ha estat guardonada Finalista i Premi del Públic en la categoria Joguines Ecològiques dels Premis Ibertoy 2015. Sura és una barca de suro natural per jugar a pescar peixos i recrea l’ofici dels petits pescadors de palangre del Mediterrani, una de les arts de pesca més respectuoses amb el medi ambient. Actualment HORY està en procés de dissenyar nous productes i de cercar aliances amb agents del territori.
Més informació
Mostrant 1 - 2 de 2 productes
  • 26,95 €

    BLOC és una joguina de suro natural aglomerat, per jugar a allò més bàsic: construir!Els BLOC són lleugers, suaus i silenciosos i transmeten a través del tacte, la vista i l’olor l’experiència inimitable dels materials de la natura.Disponible en packs de 15 i 25 blocs.

    26,95 €
  • 39,95 €

    SURA és una joguina de suro natural, per jugar a pescar peixos. Un joc d’habilitat, on enfilar els peixos a la boia és tot un repte. Incorpora una plantilla perquè a casa els infants amb les seves famílies puguin crear més i més peixos. És una joguina 100% sostenible, dissenyada i manufacturada a Catalunya.Disponible en dues mides.

    39,95 €
Mostrant 1 - 2 de 2 productes