Productes:  Objects by MedioObjects by Medio
 sorgeix de l'experimentació i l'activitat creativa de l'estudi de disseny Medio Design a Barcelona. Una col·lecció d'objectes fets a mà per a l'ús diari, inspirats en la geometria, la simplicitat formal, la funcionalitat i la puresa dels materials naturals. 

Tots els productes estan dissenyats i fabricats un a un a Barcelona per l'equip d'Objects by MedioA partir de tècniques tradicionals a les últimes tecnologies, creen objectes amb ànima, plena de contrastos i expressivitat. En els processos, combinen la fabricació digital (encaminador CNC, impressió 3D...) amb les eines tradicionals d'una manera natural.
Més informació
Mostrant 1 - 4 de 4 productes
 • 19,00 €

  Suport per a espelmes modular de fusta natural. L'essència d'una peça que es repeteix i s'acobla entre si per formar diferents configuracions.Material: xapa de bedoll finlandès.Disponible individualment o en packs de 3 unitats. 4 models i 5 colors diferents.Un producte original d'Objects by Medio.

  19,00 €
 • 48,00 €

  Centre taula fabricat en fusta de bedoll amb patró d'espiral que destaca la bellesa de la fusta. El gravat descobreix les capes de fusta del tauler i produeix un efecte de gran expressivitat. És ideal per servir fruites, pa, croissants i el que desitgis.Materials: tauler de contraplacat de bedoll finlandès, provinent de boscos sostenibles.Mides: 40 x 40 cm.

  48,00 €
 • 72,00 €

  Organitzador d'escriptori de fusta natural, una peça de disseny minimalista i robusta. Cada espai té el seu propi ús i funcionalitat: canals continus per a llapissos, ranures estretes per a targetes, una àmplia cavitat per diversos elements i una ranura especial per a dispositius mòbils.Mides: 35 x 9 x 1 cmMaterial: fusta d'auróAcabats: Natural, blanc i...

  72,00 €
 • 36,00 €

  Set de 6 posagots hexagonals amb un expressiu patró gravat en diferent colors. Estan fabricats amb fibra de fusta hidròfuga a Barcelona per Objects by Medio.Materials: tauler de fibres Valchromat.Mides: 10 x 10 cm.Set 6 unitats. 2 models a escollir.Inclou porta-posagots.

  36,00 €
Mostrant 1 - 4 de 4 productes