Productes:  Mobles 114Mobles 114 editions
és una empresa editora de mobiliari contemporani, amb seu a Barcelona. La marca m114, fundada el 1973, aposta per millorar la qualitat dels espais col·lectius i de la llar amb un disseny d’autor i intemporal.
Tradició i modernitat es conjuguen en els diferents catàlegs que Mobles 114 edita i que pertanyen al món del disseny contemporani. Fomentem la creativitat i el disseny en els espais d’interiors i l’arquitectura, mitjançant cinc catàlegs de producte de tipologies diverses que, en conjunt, donen forma a una proposta estètica comuna identificada amb la marca Mobles 114.


L’edició dels nostres productes és el resultat de la reflexió i el coneixement de les necessitats de cada proposta; per aquesta raó confiem en els dissenyadors per editar mobles que superin el procés creatiu i s’endinsin en el desenvolupament material, i que traspassin el paper per convertir-se en solució, sempre al servei de les exigències de qualitat i funcionalitat i amb l’objectiu d’avançar-se a les necessitats de l’usuari.

Els nostres mobles estan dissenyats per autors de reconegut prestigi internacional, i configuren un catàleg coherent i sòlid.


Per a la fabricació, defensem la innovació i la tècnica, la tria de materials perdurables i la industrialització, amb un gran respecte pel procés creatiu, l’estètica i la funcionalitat, i emmarquem el procés en un model de consum sostenible.
Més informació
Mostrant 1 - 4 de 4 productes
 • 41,59 €

  Cendrer Copenhagen apilable de melamina dissenyat per André Ricard l'any 1966. De línies sòbries i de disseny mínim i lliure d’ornaments, creat per André Ricard l’any 1966 ha demostrat abastament la bellesa de les coses útils, i ara, uns quants anys després, ha esdevingut un clàssic gairebé intemporal.Mides: ø7,5 x 5 cm.Pack de 2 unitats (negre + vermell...

  41,59 €
 • 302,50 €

  Penjador ONA lineal de fusta, fruit d’un joc formal entre l’ondulació i el pla inclinat. El seu valor ornamental, gairebé escultòric, el reconeixement professional i l’èxit comercial, l’han convertit en un objecte emblemàtic del disseny català.Mides: 19 x 97 cm.Disseny original de 1990 de Montse Padrós i Carles Riart per Mobles 114.

  302,50 €
 • 16,94 €

  Pinça de gel Tong, dissenyada per André Ricard al 1964. Fabricada d’una sola peça, aquest clàssic del disseny respon a la voluntat de preservar el patrimoni cultural i del disseny del nostre país. Ample: 4 cm. Alt: 1,8 cm. Fons: 20 cm.Nova edició exclusiva en blau translúcid.Premi Delta d'Or 1964.Altres productes de Mobles 114.

  16,94 €
 • 58,00 €

  Setrill antidegoteig de 200 ml. original dissenyat per Rafael Marquina. Una icona del disseny industrial català. Reinterpretant un objecte d'ús quotidià de tradició mediterrània, el setrill de Rafael Marquina resol amb enginy i eficàcia el problema de degoteig, i demostra que el disseny fa evolucionar els objectes.

  58,00 €
  Fora d'estoc
Mostrant 1 - 4 de 4 productes