Productes:  El Nan CastellerEl Nan Casteller és un joc de construcció de peces de fusta natural on l’objectiu és construir Castells com més alts millors i aprendre de cada castell que cau. Permet als més petits endinsar-se en les tècniques d'apilar i encaixar per obtenir estructures i escenaris diversos, fomentant així la seva imaginació.
Mostrant 1 - 3 de 3 productes
 • 22,95 €

  Joc de construcció de fusta natural per explorar la creativitat, la imaginació i la destresa. Conjunt de peces de fusta de qualitat tallades amb una forma original que ofereix la possibilitat de construir models reals de castells.El joc que recrea els Castells tal i com fan els Castellers a la plaça i, a més, permet fer increïbles construccions amb...

  22,95 €
 • 20,95 €

  Joc de construcció de peces de fusta massissa per explorar la psicomotricitat, l'equilibri, l'encaix i l'empatia. Conjunts de 14 i 34 peces de fusta natural de qualitat.Únic joc de construcció on les persones s'abracen!

  20,95 €
 • 10,10 € 15,00 €
  Rebaixa!

  Blocs de fusta massissa de gran qualitat de formes geomètriques que permeten fer un Nan Casteller i una enxaneta a més de totes les construccions pròpies d’uns blocs. Els més petits ja tenen els blocs de fusta natural per fer un Nan i un enxaneta gegant!

  15,00 € 10,10 €
Mostrant 1 - 3 de 3 productes