Productes:  Pulltaps

PULLTAP'S S.L. es va fundar el 1996 a Sabadell, ciutat veïna de Barcelona. L'empresa sorgeix a partir de la relació professional entre Ramon Brucart, un inventor sabadellenc molt prolífic i, les famílies Alberich i Vilarrubí de TADE, empresa industrial metal·lúrgica amb seu a Sabadell.

Ramon Brucart va desenvolupar un avançat concepte per a un nou llevataps de doble palanca i va iniciar els contactes amb TADE, indústria especialitzada en matriceria i estampació metàl·lica, per dur a terme la industrialització del seu nou invent.


De la unió de l'enginy, d'una banda, i l'experiència en la industrialització de peces d'estampació metàl·lica, per l'altra, va sorgir l'oportunitat d'agrupar aquestes sinergies i fundar l'empresa PULLTAPS®, (marca comercial registrada), per al disseny, la fabricació i la comercialització de llevataps i accessoris de vi, destacant els llevataps com a producte estrella.


La nostra marca és reconeguda mundialment i molt valorada dins del món dels cellers de vi, sumillers, restauradors i cambrers, i és un referent de producte genuí.


Actualment, PULLTAPS® està desenvolupant nous conceptes per millorar els seus llevataps i ampliar els seus accessoris de vi. El disseny, funcionalitat i qualitat són els valors de referència de la nostra empresa.

Més informació
Mostrant 1 - 1 de 1 producte
  • 8,01 € 8,90 € -10%

    Llevataps Pulltaps original amb cos de metall en diferents acabats. Doble palanca, fulla de degollat i descapsulador.El llevataps dos temps, permet aplicar les forces positivament, garanteix una neta extracció del suro i amb un menor esforç. Els professionals i amants del vi utilitzen sempre aquest tipus de llevataps.Disponible en 12 acabats i 2 models...

    8,90 € -10% 8,01 €
    Preu reduït!
Mostrant 1 - 1 de 1 producte