Productes:  Deluz



Deluz
es dedica al disseny i fabricació de productes d’il.luminació, làmpades metàl.liques fetes a mà a Catalunya. Des de principis dels anys 80, els productes Deluz han mantingut el seu origen clarament industrial on el disseny es centra en la funcionalitat i resistència de la làmpada. Actualment, sense perdre la seva identitat, les luminàries Deluz estan orientades a la decoració i interiorisme, adaptant-se a qualsevol tipus de projecte oferint un acabat personalitzat. Ideals per a qualsevol ambient tant moderns com retros.
Flexos de molles, ballestes o pinces, són paraules que defineixen i diferencien els productes Deluz. Productes de qualitat amb un disseny funcional i atractiu, perdurables en el temps.
Mostrant 1 - 3 de 3 productes
 • 82,90 €

  Aplic de paret Deluz, làmpada articulada. Ideal per a totes les estàncies en qualsevol ambient tant modern, retro com industrial. Per col·locar a la paret amb la instal.lació feta o amb pinça, l’interruptor va instal.lat a la base de l’aplic.Disponible en diferents colors.Altres productes de Deluz.

  82,90 €
 • 89,90 €

  Aplic de paret Deluz Flex, làmpada flexo tipus taller, amb ballesta extensible de 3 o 6 baules a escollir. Ideal per a totes les estàncies en qualsevol ambient tant modern, retro com industrial. Per col·locar a la paret amb la instal.lació feta, l’interruptor va instal.lat a la base de l’aplic.Disponible en diferents opcions, colors i també amb...

  89,90 €
 • 146,00 €

  Làmpada de taula Deluz articulada. Ideal per a totes les estàncies en qualsevol ambient tant modern, retro com industrial. Es pot fixar a la taula amb la mordassa inclosa o col·locar a la paret amb la instal·lació feta.Disponible en 4 colors.Altres productes de Deluz.

  146,00 €
Mostrant 1 - 3 de 3 productes