Productes:  Citysens

Citysens és una petita empresa nascuda el 2015 de la mà de 3 emprenedors de Tarragona i molta gent al seu voltant que els ha donat suport. És una empresa amb valors, que fomenta la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental mitjançant la seva acció emprenedora, innovadora i de foment de les ciutats verdes. El jardí Citysens és un producte únic, dissenyat entre l'equip de fundadors de Citysens a Tarragona. El resultat és un producte de gran qualitat dissenyat per satisfer les necessitats dels amants del disseny i la natura.
Mostrant 1 - 4 de 4 productes
 • 129,00 €

  Jardí vertical Citysens amb reg automàtic de disseny modular que permet la personalització del jardí, ubicació o preferència. Personalitza l'altura, el color de l'estructura, la posició dels testos i el tipus de plantes.El kit inclou:· Estructura modular i personalitzable· Bomba de reg i temporitzador· Nutrients per a 2 anys· Manual d'úsMIDES I PLANTES:

  129,00 €
 • 69,00 €

  Prestatgeria modular Citysens per plantes. Fabricada amb polipropilè 100% reciclat i fusta ecològica. Model de 4, 6 o 8 safates, a escollir.Personalitzable: tria el color i munta l'estructura al teu gust. Garantia de 2 anys. No inclou plantes.

  69,00 €
 • 75,00 €

  Sistema de reg automàtic gota a gota per plantes d’interior i petits balcons. Inclou dipòsit de 7 litres d'aigua.Tres models i dos colors disponibles: MINI per a 6 plantes, ESTÀNDARD per a 12 plantes i PLUS per a 20 plantes.Altres productes Citysens.

  75,00 €
 • 25,00 €

  Test de paret CitySens amb reg automàtic, un test dissenyat per penjar plantes en qualsevol paret, ja sigui a l'interior o l'exterior. El seu disseny permet penjar-lo amb molta facilitat i combinar-lo en múltiples configuracions per crear jardins verticals únics.  Garantia de 2 anys. No inclou plantes.Altres productes Citysens.

  25,00 €
Mostrant 1 - 4 de 4 productes