Productes:  barceloonasbarceloonas
neix a partir de la unió de diferents idees molt clares: el respecte pel medi ambient, el tracte racional de materials naturals com la fusta, lligant la seva manipulació a l'ofici artesanal i tot això combinant la passió pel mediterrani i la ciutat de Barcelona.
A barceloonas dissenyen i creen ulleres de fusta, elaborades a mà una a una, aconseguint peces úniques. Amb una clara inspiració i gust de mediterrani, són plasmades sobre elles l'essència de la gent local, els seus carrerons, els racons més remots i secrets, aliens al bullici del dia a dia de Barcelona.
Mostrant 1 - 3 de 3 productes
 • 69,00 € 79,00 €

  Ulleres de sol Cosmopolitan de barceloonas, muntura unisex de làmines de bambú amb lents tipus "smoke" de qualitat o mirall amb filtre UV400. Resistents, còmodes i sorprenentment lleugeres. Fetes a mà, utilitzant materials i processos respectuosos amb el Medi Ambient.Inclou: caixa original de bambú, bosseta protectora, tovalloleta de microfibra.

  79,00 € 69,00 €
  Preu reduït!
 • 69,00 € 79,00 €

  Ulleres de sol Faces de barceloonas, muntura unisex de làmines bambú natural amb lents tipus "smoke" filtre UV400. Resistents, còmodes i sorprenentment lleugeres. Fetes a mà, utilitzant materials i processos respectuosos amb el Medi Ambient.Inclou: caixa original de bambú, bosseta protectora, tovalloleta de microfibra.

  79,00 € 69,00 €
  Preu reduït!
 • 59,00 € 79,00 €

  Ulleres de sol Mare de barceloonas, muntura unisex de làmines bambú natural amb lents tipus "smoke" o mirall filtre UV400. Resistents, còmodes i sorprenentment lleugeres.Fetes a mà, utilitzant materials i processos respectuosos amb el Medi Ambient.Inclou: caixa original de bambú, bosseta protectora, tovalloleta de microfibra.

  79,00 € 59,00 €
  Preu reduït!
Mostrant 1 - 3 de 3 productes