Productes:  TAT_lab

TAT_lab és un estudi creatiu amb una llarga trajectòria en el concepte, organització, disseny, producció i muntatge d’exposicions dins les àrees de patrimoni, belles arts i arts aplicades i de promoció de continguts socials i solidaris. El seu treball es caracteritza per abastar totes les fases dels projectes amb una metodologia de col·laboració que aporta alt valor afegit, un rendiment eficient i uns resultats finals de qualitat.

Aquesta dinàmica creativa i expertesa l’apliquen també a altres àrees de la comunicació i el disseny per investigar la realitat contemporània i desenvolupar processos creatius al servei de la transferència de coneixement de tot tipus d’organitzacions i empreses.
Mostrant 1 - 1 de 1 producte
  • 84,90 € 99,50 €
    Rebaixa!

    Branca és una làmpada produïda artesanalment que fa conviure el disseny contemporani, la sostenibilitat energètica i la singularitat dels materials. Pensada per funcions de llum de sobretaula, tauleta de nit i llum ambiental. Connexió micro USB - USB. Mides: 16,5 de base x 31 cm d’alçada. Promoció de llançament.

    99,50 € 84,90 €
Mostrant 1 - 1 de 1 producte