Productes:  NomonNomon
produeix peces de gran impacte visual, en les que el rellotge deixa de ser un complement i es converteix en protagonista, vestint les parets de llars, oficines, recepcions i tot tipus d'instal·lacions. Creativitat, disseny i tecnologia; són els tres principis essencials que marquen els productes Nomon. El resultat són rellotges originals, de disseny avantguardista i gran qualitat, produïts de forma artesanal aplicant tècniques innovadores.
Mostrant 1 - 3 de 3 productes
 • 60,50 €

  Nomon és un rellotge de paret de disseny avantguardista i gran versatilitat. Un nou concepte de disseny minimalista i contemporani tant per espais de treball com per la llar. L'OJ, és el model més versàtil del mercat, de fàcil personalització, es fabrica en dues mides i múltiples colors per combinar. El regal perfecte.Disponible en dues mides: Ø80 cm i...

  60,50 €
 • 90,75 €

  Rellotge de paret Pico de Nomon. Un modern rellotge de paret fet de fusta amb un disseny avantguardista i molt de caràcter. Mides: ø40cm.Disponible en 3 acabats.Altres productes Nomon.

  90,75 €
 • 114,95 €

  Rellotge de paret Punta de Nomon. Un modern rellotge de paret amb un disseny avantguardista i molt de caràcter, reinterpretant el tradicional rellotge de pèndol. Mides: ø28cm clock, 63 cm.Disponible en 3 acabats.Altres productes Nomon.

  114,95 €
Mostrant 1 - 3 de 3 productes