Productes:  CerabellaLa història de Cerabella va començar a finals del segle XIX quan una dona del Pallars va deixar el petit poble on vivia per provar l’aventura de la ciutat.

Entre el petit taller del casc antic de la ciutat i l’actual fàbrica, hi ha 150 anys de recerca que han fet perviure aquest ofici singular,  essencialment manual i pausat que, com la flama, desafia la voràgine del temps.

Francesca Abella va muntar un obrador de ciris a la Plaça del Pedró al barri del Raval de Barcelona, en una època on la llum del sol s’usava per blanquejar la cera i on les espelmes il·luminaven les nits fosques.

La modernització de la societat, amb èxits tan evidents com l’ús generalitzat de l’electricitat, també va transformar la manera d’entendre l’ofici de la cereria, que va tenir que reinventar-se al llarg de les cinc generacions que succeïran a la fundadora.

A partir dels anys 60, va començar la història que defineix encara l’essència de Cerabella: la d’una aposta per la qualitat i la investigació per convertir la fabricació de les espelmes, un mètode d’il.luminació ancestral, en una creació constant de formes, perfums, colors i usos.
Més informació
Mostrant 1 - 4 de 4 productes
Mostrant 1 - 4 de 4 productes