Productes:  CONTRAST


CONTRAST
és un estudi de disseny industrial. La seva filosofia és acostar el disseny càlid de casa als productes d'oficina. Entenent l'espai de treball com una extensió de la casa, per això dissenyem productes que facin la vida més fàcil i confortable. Tots els seus productes són dissenys propis produïts per artesans i industrials locals.
Mostrant 1 - 5 de 5 productes
 • 30,00 €

  Arxivador de taula per a mantenir l'escriptori net i ordenat de papers i documents. Pensat per a contenir papers, llibretes, dossiers, carpetes... o qualsevol tipus de document en format A4. Materials i acabats: Fusta de faig encerada i ferro pintat.Mesures: 300 x 100 x 250 mmAquest producte es ven per unitats.Altres productes de CONTRAST.

  30,00 €
 • 35,00 €

  Calendari perpetu amb els números i mesos del any gravats. Només cal donar la volta al cilindre per fer córrer els números i posar-lo al dia. Materials i acabats: Fusta de faig encerada i ferro pintat. Mesures: 150 x Ø80 mmAbreviacions dels mesos en anglès.Altres productes de CONTRAST.

  35,00 €
 • 40,00 €

  Organitzador de sobretaula CONTRAST. Ideal per ordenar bolis, llapis, pinzells, targetes, clips... tot queda a la vista i de fàcil accés gràcies al seu disseny. Incorpora un mur on poder enganxar recordatoris i fotos amb un imant. Materials i acabats: Fusta de pi natural encerada i ferro pintat. Mesures: 500 x 60 x 70 mm. Altres productes de CONTRAST.

  40,00 €
 • 20,00 €

  Posallapis CONTRAST minimalista i funcional. Ideal per ordenar bolis, llapis, pinzells, targetes, clips...i amb ranures especialment pensades per ordenar les targetes de visita.Materials i acabats: Fusta de faig natural encerada.Mesures: 250 x 45 x 45 mm.Altres productes de CONTRAST.

  20,00 €
 • 30,00 €

  Safata posa papers apilable de disseny sobri i elegant per ordenar tots els papers i documents que necessitis arxivar. El seu disseny ergonòmic permet treure els papers de manera fàcil i còmode gràcies a la inclinació obliqua.Materials i acabats: Fusta de faig natural encerada i ferro pintat.Dimensions: 90 x 260 x 400 mm.Aquest producte es ven per...

  30,00 €
Mostrant 1 - 5 de 5 productes