Babau 

Totes les bosses Babau estan fetes íntegrament a Barcelona, utilitzant principalment materials 'up-cycling' com el cinturó de seguretat, foams, cambres d'aire de pneumàtic..., i porten incorporat l'innovador sistema temporitzat d'il·luminació LED.
Mostrant 1 - 5 de 5 productes
 • 99,00 €

  Bossa creuada Babau feta artesanalment a Barcelona amb un innovador sistema integrat que proporciona llum a l'interior per que puguis trobar el que busques.A l'interior disposa d'un espai ampli amb 6 butxaques d'accés ràpid, les nanses són llargues per portar a la mà o penjada a l'espatlla, i estan fetes amb cinturó de seguretat.Altres productes de Babau.

  99,00 €
 • 119,00 €

  Bossa Babau "tote" feta artesanalment a Barcelona amb un innovador sistema integrat que proporciona llum a l'interior per que puguis trobar el que busques.A l'interior disposa d'un espai ampli amb 8 butxaques d'accés ràpid, les nanses són llargues per portar a la mà o penjada a l'espatlla, i estan fetes amb cinturó de seguretat.Altres productes de Babau.

  119,00 €
 • 119,00 €

  Bossa Babau elaborada amb cinturó de seguretat d'automòbil amb llum interior. Porta integrat un innovador sistema electrònic que proporciona llum interior amb tan sols prémer un botó.Té una corretja ajustable que permet convertir-la en múltiples formes de bossa.Preu mínim garantit.Altres productes de Babau.

  119,00 €
 • 119,00 €

  Motxilla Babau elaborada amb cinturó de seguretat i llum interior. Porta integrat un innovador sistema electrònic que proporciona llum interior amb tan sols prémer un botó.Amb dues corretges ajustables que permeten portar-la sobre l'espatlla.Disponible en 2 mides. Preu mínim garantit.Altres productes de Babau.

  119,00 €
 • 25,00 €

  Estoig Babau fet artesanalment a Barcelona amb tancament de cremallera. Ideal per portar dins de la bossa com a organitzador. Interior amb folre de microfibra de polièster gris.Mides: 16 x 11 x 3 cm.Altres productes de Babau.

  25,00 €
Mostrant 1 - 5 de 5 productes