Productes:  EiwoodEiwood
neix des de l'enginyeria del disseny de producte, pensant en noves formes per a la utilització de materials orgànics, creant així una nova forma d'utilitzar objectes quotidians, i sempre des de la perspectiva de la connexió entre objecte i persona.

 

Eiwood busca solucions aplicades perquè l'usuari es pugui diferenciar de l'establert pels estàndards i configura els seus productes amb la utilització de materials nobles o orgànics amb la intenció d'innovar per contrarestar l'excessiu ús de materials artificials, processats i, amb bastant impacte ambiental.

Més informació
Mostrant 1 - 2 de 2 productes
  • 30,00 €

    Eiwood.case és una nova funda per a ulleres formada per sis làmines de fusta unides per una de feltre.També es pot usar com a necesser o estoig per guardar, protegir i ordenar el que vulguis. Disponible en 4 colors.Altres productes Eiwood.

    30,00 €
  • 16,95 €

    Eiwood.roli és un nou organitzador de cables per a auriculars i cables de càrrega fet de fusta laminada. Per mantenir els cables organitzats i alhora augmentar la seva durabilitat evitant possibles deformacions. Destinat a productes Apple a partir de l'iPhone 5, i de l'iPad 1 fins als actuals models. - 3 models disponibles en 4 colors. Altres productes...

    16,95 €
Mostrant 1 - 2 de 2 productes