Debosc 

DEBOSC és una família fascinada per la fusta. La idea va ser d’en Lluís, el pare, que volia trobar noves maneres de relacionar-se amb el material amb què ha treballat sempre. La resta de la família s'ha anat sumant a un projecte, tots hi tenen alguna cosa a dir: en Lluís és l’expert en la matèria primera i la comercialització; la Teia, la mare, ...
DEBOSC és una família fascinada per la fusta. La idea va ser d’en Lluís, el pare, que volia trobar noves maneres de relacionar-se amb el material amb què ha treballat sempre. La resta de la família s'ha anat sumant a un projecte, tots hi tenen alguna cosa a dir: en Lluís és l’expert en la matèria primera i la comercialització; la Teia, la mare, és la manetes que s’encarrega de cosir, empaquetar i donar els tocs finals als productes que enviem cap a casa vostra; la Raquel, la filla petita, s’ocupa de la imatge i la direcció artística de la marca i, juntament amb l’Eva, la filla gran, fan funcionar tan bé com poden les xarxes socials i la pàgina web. En el disseny, la creació, l’elaboració i la venda dels productes hi treballem (discutim, atabalem, entusiasmem…) tots, que aquí hi ha molta feina per repartir!
Més informació
Mostrant 1 - 8 de 8 productes
 • 65,00 €

  DEBRIDGE és un suport per a pantalla d'ordinador de sobretaula, de disseny minimalista i fet amb fusta de bedoll. Disposa de tres espais perquè el vostre escriptori estigui sempre ordenat i hi tingueu espai per treballar còmodament.Mides: 53.5 x 20 x 11.5 cm. Pes: 1,3 kg.Altres productes Debosc.

  65,00 €
 • 80,00 €

  DELAMP és un llum de sobretaula, de disseny minimalista i fet amb fusta de bedoll, que té dues característiques principals. La primera és que la inclinació és regulable: simplement ajusteu-ne el braç a l’alçada que convingui. La segona és que també es pot regular la intensitat de la llum, gràcies a un dimmer tàctil que també serveix per encendre i...

  80,00 €
 • 40,00 €

  DETRAY és una safata que s’adapta al braç del vostre sofà o a la majoria de superfícies inestables per convertir-les en un espai estable i útil on podreu deixar-hi la copa o la tassa sense por de tacar-ho tot. Mides: 50 x 30 x 1 cm. Pes: 1,2 kg.Disponible en 4 acabats.Altres productes Debosc.

  40,00 €
 • 30,00 €

  DELINE és un suport de paret pensat perquè totes les claus de casa estiguin sempre ordenades i localitzables. De disseny minimalista i fet amb fusta de bedoll, té un funcionament molt senzill: la ranura manté subjecte la clau que s’introdueix al suport, i li dóna prou força per aguantar el pes de la resta de claus del clauer.Mides: 30 x 5 x 2.7 cm. Pes:...

  30,00 €
 • 48,00 €

  DELAPTOP és un suport per a ordinadors portàtils, de disseny minimalista i fet amb fusta de bedoll. Està pensat per utilitzar el portàtil lluny d’una taula: des del sofà, des del llit o asseguts a terra, amb el DELAPTOP podreu treballar còmodament allà on vulgueu.Mesures: 0.9 x 60 x 30 cm. Pes: 1.9 kg.

  48,00 €
 • 65,00 €

  Revister DEBOOK de disseny minimalista i fet amb fusta de bedoll. Amb espais per a llibres, revistes o vinils, CDs i DVDs i està format per quatre peces que s’encaixen, no es necessita cap tipus d’eina addicional per a muntar-lo. Es pot moure fàcilment gràcies a la nansa que té a la part superior.Altres productes Debosc.

  65,00 €
 • 35,00 €

  DEREST és un suport per desar ordinadors portàtils fet amb fusta de bedoll. Pensat perquè pugueu deixar-hi l’ordinador en posició vertical. Format per tres peces molt lleugeres, que s’encaixen fàcilment i que podreu desmuntar i desar fàcilment. Mides: 18 x 7 x 8 cm. Pes: 0,35 kg.Altres productes Debosc.

  35,00 €
 • 85,00 €

  L'Escambell és un suport de fusta de bedoll que converteix qualsevol taula en un escriptori per treballar dret amb el portàtil. També pot ser un tamboret, una tauleta auxiliar o un faristol.Altres productes Debosc.

  85,00 €
Mostrant 1 - 8 de 8 productes