Productes:  Jordi Llopis Design

Jordi Llopis Design és un estudi de disseny de Barcelona. Crea nous dissenys per al món de la il·luminació i elements urbans, així com dissenyant i produint noves col·leccions d'autoproducció anomenada Brots. L'excusa és dissenyar per a un mateix com autoencàrrec, sense premisses ni filtres previs, per poder arribar a un producte molt personal, original i coherent d'oferir. Aquesta és part de la filosofia que volen transmetre les seves col·leccions pròpies.

Mostrant 1 - 4 de 4 productes
 • 20,90 €

  Els gerros Onda estan elaborats artesanalment a la zona de la Costa Brava de terracota de Vocamorta.Mida aproximada: 12 x 12 cm.Disponible en 5 colors.Altres productes de Jordi Llopis Design.

  20,90 €
 • 37,90 €

  Clipa'm és un llum de petites dimensions, àgil, flexible i mòbil per a qualsevol racó. Construït a partir d’una sola peça de ferro tallat a làser. Dos plecs conformen la peça que a partir d’un sistema de clip sosté la pantalla. Disponible en 4 acabats.Altres productes de Jordi Llopis Design.

  37,90 €
 • 16,00 €

  Xcentric és un penjador de petites dimensions ideal per a qualsevol racó. Construït a partir d’una sola peça amb un sol plec de ferro tallat a làser. Crea la teva pròpia composició combinant-los entre si. Ideal per penjar-hi mascaretes.Disponible en 2 models i 3 acabats.Es ven individualment.Altres productes de Jordi Llopis Design.

  16,00 €
 • 17,90 €

  Suport per anells Ring-Ring, des de la inspiració de les mans humanes neix un suport per a anells i moltes altres coses. La fusió entre la simplicitat i l'elegància.Fabricat en metall tallat amb làser i acabat de textura negra o corten.Altres productes de Jordi Llopis Design.

  17,90 €
Mostrant 1 - 4 de 4 productes