MASCARETES 

Mascaretes i pantalles de protecció higiènica facial.
Mostrant 1 - 11 de 11 productes
 • 8,90 € 10,90 €
  Nou

  Mascareta Camuflatge feta artesanalment de teixit de camuflatge reutilitzable en cotó i polièster de triple capa, hidrofugada, antibacteriana i transpirable, amb costura frontal ergonòmica i gomes elàstiques per a un còmode ajustament.Talla única adult. Disponibles en 2 colors.· Altres productes de Made in Cire.

  10,90 € 8,90 €
  Preu reduït!
 • 14,50 €

  Nova mascareta URBANAUTA feta amb el mateix material que les motxilles: 100% polipropilè hidròfug, 100% reciclable i resistent. Eficàcia garantida fins a 80 rentades, es pot desinfectar rentant-la a 60 graus o bullint-la sense perdre les seves propietats.Disponibles en 11 colors i 3 talles. Altres productes Urbanauta.

  14,50 €
 • 13,90 €

  Mascaretes higièniques reutilitzables inspirades en l'art de la papiroflèxia i fetes de polipropilè certificat, s'adapten a la cara còmodament. Segures, ergonòmiques, originals i elegants. Talla única adult. Inclou bossa i ajustador. Disponibles en 3 estats d'ànim: "Shhh!", "Pssst!" i "Grrr!"

  13,90 €
 • 9,90 €

  Mascareta higiènica reutilitzable i autoajustable amb la inscripció 'Si pots llegir això ets massa a prop'. Fabricada en polièster de doble capa, amb costura frontal ergonòmica i ajustadors per a un còmode ajustament a les orelles.Disponible en 5 colors. Talla única adult. Teixit exterior/interior: 100% Polièster. Inclou bossa portamascaretes.

  9,90 €
 • 16,00 €
  Nou

  Xcentric és un penjador de petites dimensions ideal per a qualsevol racó. Construït a partir d’una sola peça amb un sol plec de ferro tallat a làser. Crea la teva pròpia composició combinant-los entre si. Ideal per penjar-hi mascaretes.Disponible en 2 models i 3 acabats.Es ven individualment.Altres productes de Jordi Llopis Design.

  16,00 €
 • 8,90 € 10,90 €

  Mascareta Farcell feta artesanalment de teixit reutilitzable en cotó i polièster de triple capa, hidrofugada, antibacteriana i transpirable, amb costura frontal ergonòmica i gomes elàstiques per a un còmode ajustament.Talla única adult. Disponibles en 3 colors i per a nens.· Altres productes de Farcell.

  10,90 € 8,90 €
  Preu reduït!
 • 10,90 €

  Mascareta higiènica reutilitzable 'Si pots llegir això ets massa a prop'. Fabricada en cotó i polièster de doble capa, amb costura frontal ergonòmica per a un còmode ajustament, certificació OEKO-TEX Classe I.Talla única adult. Teixit exterior: 50% Cotó / 50% Polièster. Teixit interior: Polièster color blanc. Disponible en 4 colors.Inclou ajustador i...

  10,90 €
 • 6,90 €

  Mascareta higiènica reutilitzable per nens amb globus imprès per posar el nom o tot el que vulguis. Utilitzar retolador permanent (no inclòs).Talla infantil fins a 8 anys.Disponible en 3 colors.

  6,90 €
 • 8,90 €

  Mascaretes Farcell per a nensfetes artesanalment de teixit de farcell hidrofugat en cotó i polièster de triple capa, amb costura frontal ergonòmica i gomes elàstiques per a un còmode ajustament.Talla única nens. Disponibles en 3 colors i per a adults.· Altres productes de Farcell.

  8,90 €
 • 9,95 €

  Les màscares protectores MaskCat minimitzen, en ambdues direccions, el contacte directe amb les gotes que les persones expulsen en parlar, tossir o esternudar. És econòmica i especialment pràctica per a les persones que no poden usar mascaretes per problemes de dificultat respiratòria o al.lèrgies.Pack de 10 unitats.

  9,95 €
 • 19,90 €

  Mascareta autofiltrant de protecció i seguretat KN95 amb 5 capes, d'acabat termosegellat. Amb arnesos de fixació i pinça adaptable al nas per un ajust ferm.Pack de 5 unitats.Altres mascaretes.

  19,90 €
Mostrant 1 - 11 de 11 productes