Productes:  Upcycling BottlesJuan
Righetti
al capdavant de Upcycling Bottles és un artesà del vidre que treballa des de l'any 2014 a Girona transformant les ampolles que recupera de les escombraries en objectes de disseny, imaginatius, funcionals, utilitzant tècniques com el tall, polit, sorrejat, i fusió, per crear objectes pràctics, bonics i duradors.
Mostrant 1 - 3 de 3 productes
 • 34,20 €

  Gotets Coke. Joc de 3 mini-gots, amb acabat mat, fets a partir de la recuperació de la inconfusible ampolla de Coca-Cola de 20 cl. Manipulades a alta temperatura, adoptant una forma més orgànica.Altres productes de Upcycling Bottles.

  34,20 €
 • 38,00 €

  Tasses Coke. Joc de 3 tasses, acabades mat, fetes a partir de la recuperació de la inconfusible ampolla de Coca-Cola de 20 cl. Manipulades a alta temperatura, adoptant una forma més orgànica. Utilitzat el cap de l'ampolla per fer la nansa.Altres productes de Upcycling Bottles.

  38,00 €
 • 38,00 €

  El Test Pascali està realitzat a partir de la recuperació d'una ampolla de vermut Pascali. Pot combinar perfectament en el teu menjador, a la teva sala, o en una terrassa. S'ha conservat el tap original de l'ampolla, de fusta i suro, però també pots utilitzar el cap de l'ampolla per poder penjar-la des d'alguna biga o des d'un arbre.Altres productes de...

  38,00 €
  Fora d'estoc
Mostrant 1 - 3 de 3 productes