Creadors 

.

Subcategories

 • André Ricard
  André Ricard, Barcelona, 1929. Autor de reconeixament internacional, ha dissenyat envasos, utensilis domèstics, aparells d’il·luminació, electrodomèstics i peces de mobiliari que ja formen part del paisatge domèstic quotidià. De les seves obres destaquen el disseny del cendrer Copenhaguen editat per Mobles 114.
 • Antoni Gaudí
  Antoni Gaudí i Cornet, Reus 1852 - Barcelona 1926. Arquitecte modernista català reconegut internacionalment com un dels genis més rellevants de la seva disciplina, considerat un dels màxims exponents del modernismeGaudí va ser un atent observador de la natura, de la qual l'atreien les formes, els colors i la geometria que aplicava a les seves obres.
 • Carme Pinós
  Carme Pinós i Desplat. Barcelona, 1954. Arquitecta, dissenyadora indústrial i professora universitària catalana. Després d'assolir el reconeixement internacional amb Enric Miralles amb projectes com el cementiri d'Igualada va fundar el seu propi estudi.
 • Germán Rodríguez Arias
  Germán Rodríguez Arias (Barcelona, 1902 – 1987). Arquitecte i dissenyador català, introductor, amb Josep Lluís Sert, Josep Torres Clavé, Sixt Illescas i Ricardo de Churruca, entre d'altres, del racionalisme arquitectònic a Catalunya. Els edificis que va projectar a Barcelona formen part del patrimoni de l'arquitectura racionalista universal.
 • Joan Brossa
  Joan Brossa i Cuervo. Barcelona, 1919-1998. Poeta en el més ampli sentit de la paraula, produir poesia de tota mena en un acte de llibertat creativa. Va realitzar projectes ben diversos amb altres artistes i es vaa interessar per tot allò que escapés de la paraula escrita.
 • Josep Maria Jujol
  Josep Maria Jujol (1879-1949) va ser arquitecte, dibuixant, dissenyador i pintor modernista català. Deixeble de Antoni Maria Gallissà i Lluís Domènech i Montaner, acabà els estudis d’arquitectura l’any 1906. Va ser també catedràtic a l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona.
 • Joan Miró
  Joan Miró. Barcelona, 1893-1983. Pintor, escultor, gravador i ceramista català, considerat un dels màxims representants del surrealisme. A la seva obra va reflectir el seu interès pel subconscient i pel seu país.
 • Josep Torres Clavé
  Josep Torres Clavé, Barcelona 1906 – Els Omellons 1939. Arquitecte, urbanista dissenyador i pedagog. Membre fundador del GATCPAC (Grup d'Artistes i Tècnics Catalans per al Progrés de l'Arquitectura Contemporània) i introductor destacat de l'arquitectura racionalista al nostre país.
 • Miguel Milá
  Miguel Milá Sagnier, Barcelona, 1931. Els seus dissenys són el resultat d’un treball acurat i aparentment senzill que ha fet que molts dels seus productes siguin reconeguts com a icones del disseny industrial del nostre país. Ha estat guardonat amb la primera edició del Premi Nacional de Disseny 1987 i Medalla d'Or al Mèrit de les Belles Arts 2016.
 • Oscar Tusquets
  Oscar Tusquets Blanca. Barcelona, 1941. Arquitecte per adaptació, pintor per vocació i escriptor, és el prototip de l'artista integral que l'especialització del món modern ha dut progressivament a l'extinció.
 • Pilarín Bayés
  Pilarín Bayés i de Luna. Vic, 1941. Una de les dibuixants més populars i estimades del nostre país. Els seus ninots, d’expressió simpàtica i acolorida, ens han explicat milers d’històries i han retratat la nostra manera de ser.
 • Rafael Marquina
  Rafael Marquina i Audouard. Madrid 1021, Barcelona 2013. Reconegut dissenyador i arquitecte català, creador de la revolucionària setrillera que no goteja ni embruta la peça. S’inicià en el disseny de mobles, llums i accessoris domèstics el 1951. Soci fundador d’ADI-FAD i membre del seu patronat des del 1956.
per pàgina
Mostrant 1 - 48 de 56 productes
Mostrant 1 - 48 de 56 productes