Productes:  Concentric Barcelona

Concentric Barcelona és un equip d'enginyers i enginyeres apassionats tant pel disseny com els processos artesanals. La qualitat és l'atribut més important, creant les peces una per una parant atenció fins l'últim detall, dissenyant-les per durar anys a casa vostra.
Per tal d'assegurar una cadena de subministrament sostenible i eficient, treballem sota comanda, amb un petit stock de seguretat, el que ens permet reduir la sobreproducció. Objectes de disseny, fets a mà al taller de Barcelona, amb matèries primes d'alta qualitat, especialment materials naturals com la fusta o el suro.
La missió és apropar el disseny assequible, útil, i de qualitat, portant caliu a cada llar.
Tots els dissenys de Concentric estan registrats.
Més informació
Mostrant 1 - 3 de 3 productes
 • 120,00 €

  La làmpada Cabdell conformada per tres làmines corbes que encerclen la bombeta com un cabdell de llana, quan hi passa la llum, la fusta adopta un to beige càlid i se n’accentuen les vetes.Disponible en 2 tipus de fusta.Mides: Ø20 cm. Pes: 175 gr.Altres productes Concentric Barcelona.

  120,00 €
 • 140,00 €

  La làmpada Concèntrica conformada per tres làmines corbes que encerclen la bombeta com un cabdell de llana, quan hi passa la llum, la fusta adopta un to beige càlid i se n’accentuen les vetes.Disponible en 2 tipus de fusta.Mides: Ø31 cm. Pes: 630 gr. Altres productes Concentric Barcelona.

  140,00 €
 • 34,90 €
  Nou

  La rajola Gaudí, també coneguda com Panot Gaudí, és una de les icones més rellevants de Barcelona, vestint l'emblemàtic Passeig de Gràcia. Acabada amb un marc de fusta resistent per recolzar-la en qualsevol superfície. Mides: 24,5 x 21 x 2 cm. Altres productes Concentric Barcelona.

  34,90 €
Mostrant 1 - 3 de 3 productes