Productes:  Livingthings

Livingthings-marca.jpg
L'objectiu de livingthings és provocar emocions, incitar, suggerir, desencadenar una sensació, activar un sentiment, una reflexió, un somriure. I ho fem a través d'objectes que es fan estimar perquè emanen la il·lusió amb què han estat concebuts; peces que posseeixen qualitat d'inspiració i que transmeten, com tot allò creat amb respecte i passió, l'espurna de l'atenció.
Livingthings són objectes que parlen. Parlen de bellesa, proporció, lluminositat, ritme. Parlen de sensibilitat i experimentació, de cultura, d'humor, de màgia. Parlen d'idees i de conceptes, de formes de pensar i de maneres de viure. Però sobretot, parlen dels seus propietaris.


Són persones que solen prestar atenció a les coses petites; un gest, una mirada, una llum, una olor, un so, un objecte. Persones que tenen la seva pròpia manera de mirar i de veure,  a qui agrada viure entre sensacions estimulants i crear ambients singulars, espais propis, personals, únics. Persones d'una profunditat emocional que, a vegades, pot ser contagiosa…i nosaltres tenim la sort d'haver estat contagiats!
Més informació
Mostrant 1 - 4 de 4 productes
 • 72,00 €

  Copa és una peça de ceràmica útil pels dos costats, superior i inferior. El costat més ample és per objectes o plantes més grans, i el costat més estret per a objectes més petits o singulars. Tots dos costats poden encaixar perfectament amb els testos Voltasol. Mides: Ø210 mm x h210 mm

  72,00 €
 • 28,00 €

  Test de sobretaula amb base semi-cònica que evita la naturalesa estàtica dels testos convencionals, creant un lleuger moviment que pot o bé ser generat de forma espontània o bé ser induït a voluntat. Ø135 mm x h40 mm.Una peça feta a mà, amb ceràmica vermella de La Bisbal de l'Empordà, i un posterior tractament a l'aigua.

  28,00 €
 • 22,00 €

  El test Voltasol té una base semi-cònica que evita la naturalesa estàtica dels testos convencionals, creant un lleuger moviment que pot o bé ser generat de forma espontània o bé ser induït a voluntat.Una peça feta a mà, amb ceràmica vermella de La Bisbal de l'Empordà.Disponible en 4 mides i 7 colors diferents.

  22,00 €
 • 162,00 €

  TriPot són tres testos combinats en diferents mides i alçades, on l’atenció es dirigeix tota al centre.Les tres peces es poden muntar conjuntament o separadas, com a test per les plantes o també per contenir qualsevol element d’escriptori o de la llar. Disponible en 2 colors.Altres productes de Livingthings.

  162,00 €
Mostrant 1 - 4 de 4 productes