Agenda Vinçon 2018

Nou

Agenda VINÇON 2018 dissenyada a partir de l'emblemàtic calendari d'Amèrica Sànchez que ha esdevingut un objecte de culte i un clàssic del disseny.
Edició trilingüe (anglès, castellà i català).

Mides: 16,5 x 24,5 cm.

Altres productes de Vinçon.

Més detalls

Aquest producte ja no està disponible.

25,00 € IVA inclòs

Més informació

Agenda-Vincon-bod.jpg


Agenda 2018pastilla_logo_vinçon.png

Edició trilingüe (anglès, castellà i català).

Amèrica Sànchez
va dissenyar per a Vinçon
l'any 1975 un calendari de paret que s'ha convertit en un objecte de culte. La idea era tan clara com la seva gràfica: treure del full tot el superflu deixant perfectament ordenat el primordial.

A més, va intuir que molta gent utilitzaria el full de cada mes com agenda, escrivint, subratllant o dibuixant al voltant dels números. Potser va ser també la qualitat del paper que va ajudar a escriure amb facilitat.

Al llarg de quasi 40 anys d’aquest calendari, hem vist a les cases d’amics o clients que el que Amèrica va imaginar està succeïnt. Algunes pàgines acaben convertides en il.legibles, artístiques, interessants, enigmàtiques, refinades, caòtiques, morboses, entranyables, menyspreables, íntimes, brutes, belles, innocents, escatològiques, atractives o simplement boniques.

També disponible:

Calendari-Vincon-2018-bod.jpg

Calendari de paret Vinçon 2018
- 2 mides
Calendari de sobretaula Vinçon 2018


L’any 1941 Vinçon va obrir portes com a botiga de regals per ser adquirida més tard per la família Amat que des dels anys 50, com a propietària de l’establiment dissenyat per Antoni Rovira i on va viure el pintor barceloní Ramon Casas, va fer una aposta totalment innovadora pels objectes de disseny contemporani especialment aquells amb marca Barcelona, que els van convertir en la seva especialitat. Vinçon va ser pionera en generar un canvi de tendència en altres comerços de la ciutat, ja que presentava una oferta molt original d’articles de disseny, papereria, decoració i articles de regal. Per aquest motiu durant molts anys va ser parada obligatòria per als apassionats del disseny locals i forans.

Fachada-1941-2.jpg

La bona relació amb arquitectes i dissenyadors emergents junt amb la qualitat i originalitat dels productes van fer de Vinçon un mite, que l’any 1995 va rebre el Premi Nacional de Disseny per la seva “contribució a la promoció de la cultura del disseny”.

altres productes de la mateixa categoria: