Preu reduït! Calendari Caleta 2023 Ampliar

Calendari Caleta 2023

Nou

Calendari de paret de l’any 2023 en català per acompanyar-nos en el dia a dia de manera conscient signat per en Joan Turu i la Míriam Tirado.

Per connectar, respirar i créixer dia a dia amb els contes de Míriam Tirado i Joan Turu.

Més detalls

13,05 € IVA inclòs

-10%

14,50 € IVA inclòs

Més informació

Cada mes de l’any inclou una il·lustració original de cada un dels sis contes infantils dels autors (La Festeta, Tinc un volcà, Baba no vull dormir, Benvingut, senyor Malestar, Desconnectats i El Cercle) i un consell de la Míriam Tirado relacionat amb la temàtica dels contes sobre la criança. Inclou una pàgina d’adhesius per als infants, amb il·lustracions inèdites d’en Joan Turu dels personatges dels contes. Amb els adhesius es poden marcar aniversaris, excursions, vacances o les quatre estacions de l’any.ISBN: 978-84-18522-57-4 · Mesures: 32 × 48 cm · Espiral + adhesius.

JOAN TURU: Il·lustrador professional amb una llarga trajectòria, es dedica a la literatura infantil i juvenil amb les visites, activitats i murals en els col·legis, i amb la il·lustració de contes infantils entre els quals destaca l’exitós Tinc un volcà, de Míriam Tirado.

MÍRIAM TIRADO:
C
onsultora de criança, especialitzada en maternitat/paternitat i periodista. Acompanya dones i homes en el camí de convertir-se en mares i pares. També dóna conferències en escoles i centres sobre els temes que més preocupen en la primera infància.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: