Bossa Babau Swing

Nou

Bossa Babau "tote" feta artesanalment a Barcelona amb un innovador sistema integrat que proporciona llum a l'interior per que puguis trobar el que busques.

A l'interior disposa d'un espai ampli amb 8 butxaques d'accés ràpid, les nanses són llargues per portar a la mà o penjada a l'espatlla, i estan fetes amb cinturó de seguretat.

Altres productes de Babau.

Més detalls

119,00 € IVA inclòs

Més informació

Mides: 37 x 28 x 10 cm. · Pes: ≈550gr. Preu mínim garantit.El sistema d'il·luminació està integrat a la mateixa bossa i consta de dues llums Led, un botó activador i una bateria extraïble inclosa. Està estudiat al detall, la ubicació dels seus components, l'angle d'inclinació dels Leds, la construcció i duresa del botó, el temps òptim durant el qual la llum està activa, i la utilització de bateries amb una duració provada de més de dos anys.


SWING

Exterior:

- Fet amb cinturó de seguretat obtingut de sobrants de fàbrica.
- Tanca superior amb cremallera.
- Nanses per penjar a l'espatlla o a la mà.

Interior:

- Teixit de polièster gris amb 8 butxaques i llum interior.

Tan sols amb prémer el botó, els Leds d'alta intensitat s'activaran durant el temps suficient perquè trobis fàcilment el que necessites a l'interior de la teva bossa, la llum s'esvairà lentament fins a apagar-se tota sola passats uns 15 segons.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: