Càntir 2019 Miguel Milá

Nou

El càntir 2019 de la 69 Festa del Càntir d'Argentona és un càntir del prestigiós dissenyador Miguel Milá i Sagnier, un dels referents del disseny de casa nostra.

Fet artesanalment de ceràmica pisa esmaltada. Cada càntir es lliura amb la seva caixa individual personalitzada amb l'esbós original del càntir fet pel propi Milá.

Mides: 29 x 18 x 8 cm.

Més detalls

45,90 € IVA inclòs

Més informació

"El càntir m'ha ensenyat més a mi del què jo li pugui aportar. Avui, més que mai, cal que els objectes siguin sostenibles. És millor veure un càntir trencat que una ampolla de plàstic abandonada. Per tant, la meva tasca com a dissenyador s'ha reduït a procurar que el seu ús sigui confortable en la vida actual". Miguel Milá. Edició limitada. Edita: Museu del Càntir i Amics del Museu del Càntir. Disseny: Miguel Milá. Producció: Gómez y Gómez Artesanos.Miguel Milá ha exercit un paper fonamental en la història del disseny català modern. El seu treball s'ha basat en posar al dia la tradició: diverses de les seves peces han superat les circumstàncies en què es van produir i mantenen avui dia la seva validesa, "gràcies a haver nascut en una època en què es valorava el rigor i l'honestedat", afirma Milá. El 1987 va ser reconegut amb la primera edició del Premi Nacional de Disseny i el 2008 ha rebut el Compasso D'Oro com a reconeixement a la seva trajectòria professional i la seva contribució a la difusió del disseny català a l'estranger.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: