Càntir Elefas 2021 Oscar Tusquets

Nou

El càntir Elefas 2021 de la 71 Festa del Càntir d'Argentona és un càntir del prestigiós dissenyador Oscar Tusquets Blanca, un dels referents del disseny de casa nostra.

Fet artesanalment de ceràmica pisa esmaltada. Cada càntir es lliura amb la seva caixa individual personalitzada amb l'esbós original del càntir fet pel propi Tusquets.

Més detalls

Aquest producte no està disponible


45,90 € IVA inclòs

Més informació

El càntir d’enguany, anomenat “Elefas”, vol ser, segons ha expressat el dissenyador “un record poètic que generi simpatia. Dissenyar un objecte que té milers d'anys de tradició, i que no sigui una mera reproducció, és atractiu però difícil. Dut per la meva passió figurativa vaig pensar en inspirar-me en un animal. A l'excel·lent Museu d'Argentona vaig veure aus, braus, gossos i peixos; antiquíssims o de Picasso. Ningú havia pensat en un elefant, tot i que, un cop dissenyat, els responsables del Museu m’adverteixen que al magatzem en guarden un".


Aquest any el càntir ha estat dissenyat per Oscar Tusquets Blanca, arquitecte per formació, dissenyador per adaptació, pintor per vocació i escriptor per desig de guanyar amics. Oscar Tusquets Blanca és el prototip de l'artista integral.
Nascut a Barcelona el 1941, es va graduar com a arquitecte a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona. Obres significatives són l'ampliació i remodelació del Palau de la Música, a Barcelona, l'Auditori Alfredo Kraus a Les Palmes de Gran Canària i l'Estació Toledo de la Metropolitana de Napoli.
Ha col·laborat amb prestigioses productores espanyoles, alemanyes i italianes. Algunes de les seves peces formen part de les col·leccions d'importants museus com el Moma de Nova York o el George Pompidou de París. Entre altres distincions ha rebut la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts, el Premi Nacional de Disseny i la Palme de Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: