Càntir 2022 Carme Pinós

Nou

El càntir 2022 de la 72a Festa del Càntir d'Argentona és un càntir de la prestigiosa arquitecte i dissenyadora Carme Pinós.

Fet artesanalment de ceràmica pisa esmaltada. Cada càntir es lliura amb la seva caixa individual personalitzada amb l'esbós original del càntir fet per la pròpia Carme Pinós.
Mides: 29 x 16 x 8 cm.

Més detalls

45,90 € IVA inclòs

Més informació

'Per dissenyar aquest càntir he hagut de pensar quin paper pot tenir un càntir avui en dia, l'he imaginat en una festa a l'aire lliure a on tothom va amb un plat a la ma.' El càntir del 2022 està dissenyat per una de les arquitectes i dissenyadores de producte més importants del país: la Carme Pinós.
El càntir que proposa Carme Pinós és funcional i té la capacitat natural de mantenir l'aigua fresca al seu interior. Rústic (sense envernissar) i acabat amb fang vermell, és d'una gran elegància que, a més, suggereix el cos d'una dona.Carme Pinós
és una de les arquitectes i dissenyadores de producte més importants del país i també és la primera dona a qui se li ha encarregat el disseny de la sèrie de càntirs d’autor. Edició limitada a 3.000 exemplars, numerats un a un a la base.


Edita: Museu del Càntir i Amics del Museu del Càntir. Disseny: Carme Pinós. Producció: Gómez y Gómez Artesanos.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: