Setrill antidegoteig Marquina

Nou

Setrill antidegoteig de 200 ml. original dissenyat per Rafael Marquina. Una icona del disseny industrial català.

Reinterpretant un objecte d'ús quotidià de tradició mediterrània, el setrill de Rafael Marquina resol amb enginy i eficàcia el problema de degoteig, i demostra que el disseny fa evolucionar els objectes.

Més detalls

Aquest producte no està disponible


58,00 € IVA inclòs

Més informació

Un setrill antidegoteig o setrillera Marquina és un recipient principalment destinat a ser emprat com setrill d'oli d'oliva o de vinagre, que no goteja ni embruta. El disseny permet dosificar el líquid i consta d'un vidre transparent, cònic, que permet alhora recollir les gotes d'oli que cauen del broc corb i l'entrada d'aire en el recipient. Va ser inventat el 1961 per Rafael Marquina constituint un disseny emblemàtic que ha estat objecte de nombroses còpies a nivell mundial. Per aquest disseny entre d'altres, Rafael Marquina va rebre la Creu de Sant Jordi el 2012.

rafael-marquina copia.jpg

Rafael Marquina
va dissenyar el setrill antidegoteig l’any 1961. Un dels productes més emblemàtics i reconeguts del disseny internacional; un producte icònic que ha estat objecte de còpies arreu del món. La setrillera resol amb enginy el degoteig de l’oli, una solució magistral que la resta de setrilleres no havien solucionat abans. Un producte transparent, estable i precís que conté l’essència del millor disseny. Rafael Marquina reinterpreta amb eficàcia un objecte d’ús quotidià i domèstic molt arrelat a la cultura i tradició.

La forma amb dos cons capiculats, un de gran que fa de recipient del líquid i l’altre de petit que recull el degoteig i fa d’embut per omplir el setrill, es converteix en la millor manera d’agafar el setrill sense haver de dissenyar una nansa per agafar-lo. La base del recipient és ampla i fa del setrill un objecte estable i segur. La setrillera és l’única autoritzada pel seu autor i és la que respon al disseny original que va guanyar el premi Delta d’Or de l’ADI-FAD el 1961 i el Delta D’Or 25 anys 1986.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: