Calendari Vinçon 2023 sobretaula

Nou

Calendari de sobretaula Vinçon 2023 dissenyat a partir de l'emblemàtic calendari per Amèrica Sànchez el 1975 que ha esdevingut un objecte de culte i un clàssic del disseny.

Mides:
15,5 x 12 cm.
També disponible: Calendari de paret

Més detalls

10,80 € IVA inclòs

-10%

12,00 € IVA inclòs

Més informació

Calendari VINÇON 2023 de sobretaulapastilla_logo_vinçon.png


Edició internacional, sense text només elements numèrics.
S’adjunta un full d’adhesius vermells per personalitzar els dies festius de cada municipi, comunitat o país.


Amèrica Sànchez va dissenyar per a Vinçon l'any 1975 un calendari de paret que s'ha convertit en un objecte de culte. La idea era tan clara com la seva gràfica: treure del full tot el superflu deixant perfectament ordenat el primordial.
A més, va intuir que molta gent utilitzaria el full de cada mes com agenda, escrivint, subratllant o dibuixant al voltant dels números. Potser va ser també la qualitat del paper que va ajudar a escriure amb facilitat. Al llarg de quasi 40 anys d’aquest calendari, hem vist a les cases d’amics o clients que el que Amèrica va imaginar està succeïnt. Algunes pàgines acaben convertides en il.legibles, artístiques, interessants, enigmàtiques, refinades, caòtiques, morboses, entranyables, menyspreables, íntimes, brutes, belles, innocents, escatològiques, atractives o simplement boniques.

També disponible: Calendari de paret Vinçon 2023

Calendario_vincon.jpg


L’any 1941 Vinçon va obrir portes com a botiga de regals per ser adquirida més tard per la família Amat que des dels anys 50, com a propietària de l’establiment dissenyat per Antoni Rovira i on va viure el pintor barceloní Ramon Casas, va fer una aposta totalment innovadora pels objectes de disseny contemporani especialment aquells amb marca Barcelona, que els van convertir en la seva especialitat. Vinçon va ser pionera en generar un canvi de tendència en altres comerços de la ciutat, ja que presentava una oferta molt original d’articles de disseny, papereria, decoració i articles de regal. Per aquest motiu durant molts anys va ser parada obligatòria per als apassionats del disseny locals i forans.

Fachada-1941-2.jpg


La bona relació amb arquitectes i dissenyadors emergents junt amb la qualitat i originalitat dels productes van fer de Vinçon un mite, que l’any 1995 va rebre el Premi Nacional de Disseny per la seva “contribució a la promoció de la cultura del disseny”.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: