Butaca Catalana

Nou

Butaca Catalana feta artesanalment amb fusta de roure i seient amb teixit de fibra natural, respectant escrupolosament el disseny de Germán Rodríguez Arias. Una cadira amb un caràcter marcadament mediterrani que destaca pel fet de ser construïda amb sis potes, un respatller alt i una inclinació reforçada per les potes posteriors, factors aquests que li atorguen un caràcter actual i modern.

Més detalls

3 896,20 € IVA inclòs

Més informació

La producció de la Butaca Catalana és artesanal. Formada per una estructura de fusta massissa de roure. Conjunt acabat amb vernís de base aquosa, sense colorar per tal de conservar el color natural de la fusta. El procediment és fregat i afinat, dues capes de fons amb un fregat entre elles i una darrera capa de vernís a l'aigua. Amb això preservem la butaca de l'acció d'agents atmosfèrics, guanyant també resistència física i química. Seient teixit amb corda paper de disseny quadriculat.

BUTACA CATALANA

13051.jpg

Germán Rodríguez Arias
 va dissenyar el 1942 la Butaca CatalanaMobles 114 l'ha reeditat respectant meticulosament el disseny original.
L'arquitecte i dissenyador va conèixer Pablo Neruda, amb qui va mantenir una gran amistat. La Butaca Catalana va formar part del mobiliari que va projectar per a Illa Negra, una de les cases del poeta, inspirant-se en les butaques tradicionals catalanes.


EMBALATGE, PES I VOLUM

Pes: 14 kg
.
Mesures: 78 x 82 x 104 cm.

Volum: 0.66 m3
.

El temps d'entrega en cas de no disposar del producte en estoc és de 12 setmanes.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: