Butaca Torres Clavé

Nou

La Butaca Torres Clavé s’inspira en els “cadirats” populars eivissencs. És formada per una estructura de fusta de roure, amb seient i respatller teixit amb corda de manufactura artesanal. El seu caràcter tradicional aporta elegància a espais d’hoteleria, recepció i sales d’estar o zones de lectura en biblioteques i altres espais de caràcter singular.

Reedició per Mobles 114.

Més detalls

3 200,45 € IVA inclòs

Més informació

L’any 1934, l’arquitecte Josep Torres Clavé va dissenyar aquesta butaca per moblar el Pavelló de la República Española a l’Exposició internacional de París del 1937, al costat d’obres com el Guernica de Pablo Picasso i altres d’Alexander Calder o Joan Miró. Torres Clavé va ser un arquitecte revolucionari dins dels moviments avantguardistes arquitectònics a l’Espanya dels anys 30. El seu caràcter formal la fa especialment adequada per a àmbits d’hoteleria, recepció o sales d’estar i zones de lectura a biblioteques o altres espais de caràcter singular. És una butaca especialment càlida i natural, ideal per decorar interiors de la llar.

Forma part de la Col·lecció permanent del Museu del Disseny de Barcelona des de 1994. Es produeix artesanalment, i és una peça emblemàtica i icònica que Mobles 114 continua fabricant des de la reedició l’any 1987.

BUTACA TORRES CLAVÉ

13063.jpg

El caràcter formal d'aquesta butaca la fa especialment adequada per a àmbits d'hoteleria, recepció
o sales d'estar i zones de lectura a biblioteques o altres espais de caràcter singular. És una butaca especialment càlida i natural, ideal per decorar interiors de la llar.


EMBALATGE, PES I VOLUM
Pes: 22 kg
.
Mesures: 86 x 80 x 81 cm.

Volum: 0.55 m3
.


El temps d'entrega en cas que no disposar del producte en estoc és de 12 setmanes.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: