Penjador Forc

Nou

FORC és el penjador de fusta de faig inspirat en la forma tradicional i elegant d'un bastó. Està format per bastons de fusta massissa de tres alçades diferents. Capacitat total de 9 penjadors i una base de suport.

Mesures: 176 x 47 x 41 cm.
Altres productes de Mobles 114.

Més detalls

481,58 € IVA inclòs

Més informació

FORC és el penjador inspirat en la forma tradicional i elegant d'un bastó de gentleman de presència escultòrica, està format per bastons de fusta massissa de tres alçades diferents, permetent als més petits penjar l'abric sense demanar ajut.
La peça de ferro que manté subjecta l'estructura facilita penjar un paraigua a l'interior o una bossa a l'exterior mitjançant terminacions en forma de ganxo. En conjunt s'aconsegueix un penjador no només estètic, sinó funcional oferint 9 penjadors i una base de suport. Dissenyat per LA GRANJA studio i editat per Mobles 114.

PENJADOR FORC

13063.jpg

Amb la voluntat de conviure en espais contemporanis i zones més nobles d’espais singulars o clàssics, aquest disseny  proposa un penjador de fusta pràctic i funcional. La disposició dels penjadors de fusta, de formes suaus, permet penjar tot tipus de roba i complements a diferents alçades.
També s'ha pensat que els nens puguin penjar la roba aprofitant l’estructura metàl·lica que uneix les “tiges” de fusta, dissenyada també per penjar bosses, cascos o paraigües. És un penjador estable, resistent i idòni per a despatx, oficines, restaurants o bars.

Dues creuetes metàl·liques compostes per 3 platines d'acer de 5 mm de gruix, subjecten l'estructura (o penjador). La peça superior, que disposa d'unes terminacions de forma ganxo, situada a una alçada òptima per a nens i pràctica per penjar complements. La peça inferior disposa d'un disc de diàmetre 250 mm de xapa d'acer de 8 mm de gruix per deixar bosses.
Conjunts acabats amb pintura texturada epoxy pols de 80 micres 30% mat, color blanc RAL 9002 o gris antracita RAL 7022. La unió d'aquestes peces amb els penjadors de fusta és a partir d'unes peces injectades en poliamida color blanc o gris i cargol allen M5x12 d'acer inoxidable.

Format per tres barres tornejades de diàmetre 32 mm de tres alçades diferents: 176 cm, 157 cm i 130 cm. La seva terminació és una peça en forma de “v” de mides generals 225×125 mm, mecanitzada amb CNC. Aquesta forma permet optimitzar la capacitat del penjador i proporciona comoditat a lusuari. Les seves formes arrodonides i suaus eviten deformacions innecessàries a les peces de roba.


EMBALATGE, PES I VOLUM
El penjador se subministra desmuntat i es lliura en 2 caixes.
Penjador
: Pes: 4.2 kg Dimensions: 215x49x40 cm Volum: 0.42 m3. Estructura metàl·lica: Pes: 6.5 kg Dimensions: 55x55x11 cm Volum: 0.03 m3

El temps d'entrega en cas de no disposar del producte en estoc és de 4-5 setmanes.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: