Casc Closca Plegable

Nou

Casc Closca plegable per bicicleta o patinet. Per a ciclistes urbans, elegant i segur.
Tot i ser lleuger, resisteix impactes com un casc normal. Fàcil de plegar i amb la comoditat de poder guardar-lo en qualsevol moment.

Per aquest producte l'entrega es realitza entre 3 i 4 dies laborables.

Altres productes Closca.

Més detalls

120,00 € IVA inclòs

Més informació


Closca-premis2.jpgPremiat amb el Delta d'or d'ADI-FAD 2016, Red Dot Design 2015 i el Eurobike Award 2015, Closca transforma la teva seguretat en un accessori de moda.
Està disponible en tres talles i compta amb un sistema posterior per ajustar totalment a cada mida de cap.


CASC PLEGABLE PER BICICLETA
I PATINET

CLOSCA

El nou casc plegable per a bicicleta o patinet Closca proporciona la mateixa funcionalitat que qualsevol casc urbà en termes de seguretat, comoditat, pes i ventilació. Minimalista, lleuger i elegant, és el casc amb la millor portabilitat i més estil del mercat.

Està construït amb tres anells concèntrics mòbils, i gràcies al seu sistema patentat, la seva grandària en altura es redueix més d'un 50% un cop plegat, ocupant el mateix espai que un llibre, així podràs portar a la bossa o a la motxilla quan no ho facis servir.

La seva estructura interna és de fibra de vidre, poliestirè expandit i policarbonat, amb el que s'obté la màxima capacitat d'absorció en cas d'impacte amb un gruix mínim. El seu innovador sistema de ventilació, amb finestres ocultes per millorar l'estètica, et protegirà també de la calor.CARACTERÍSTIQUES:

· Material: fibra de vidre, poliestirè expandit i policarbonat.
· Mides exteriors: 29 cm de llarg x 22 cm d'ample x 13 cm d'alt expandit i 6,5 plegat.
· Disponible en tres talles: Petita (S) 53,5-56,5 cm Ø · Mitjana (M) 56-59 cm Ø · Gran (L) 58,5-61,5 cm Ø
· Certificacions internacionals de seguretat: CPSC i EN1078.
· Pes aproximat: 230


Tria ja la bici o el patinet com a mitjà de transport alternatiu, circula amb plena seguretat i llueix el teu estil amb el nou casc plegable Closca.


Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: