Ulleres de sol de fusta BARCELOONAS Cosmopolitan

Nou

Ulleres de sol Cosmopolitan de barceloonas, muntura unisex de làmines de bambú amb lents tipus "smoke" de qualitat o mirall amb filtre UV400. Resistents, còmodes i sorprenentment lleugeres. Fetes a mà, utilitzant materials i processos respectuosos amb el Medi Ambient.

Inclou: caixa original de bambú, bosseta protectora, tovalloleta de microfibra.
MAreMides_1.jpg

Més detalls

69,00 € IVA inclòs

79,00 € IVA inclòs

-10,00 €

Més informació

Muntura unisex Cosmopolitan, destacada per la seva versatilitat, realitzades amb fustes naturals, procedent de plantacions sostenibles a Àsia, Àfrica i Amèrica. Disponibles en diferents models i acabats. Tria les teves barceloonas!
Barceloonas-Oniricat.jpg
Acabades amb tint i vernís natural que protegeix la fusta. Totes les barceloonas són produïdes a mà, utilitzant materials i processos respectuosos amb el Medi Ambient. No hi ha dos iguals! Les muntem amb lents TAC d'alta qualitat incloent un filtre UV400 que protegeix davant el 100% de raigs ultraviolats. A més porten afegit un altre filtre especial, polaritzat, que bloqueja la llum reflectida. Les seves frontisses són d'acer inoxidable FLEX que asseguren un ajust universal.
CosmoCobalt.jpg

barceloonas neix a partir de la unió de diferents idees molt clares: el respecte pel medi ambient, el tracte racional de materials naturals com la fusta, lligant la seva manipulació a l'ofici artesanal i tot això combinant la passió pel Mediterrani i la ciutat de Barcelona.
A barceloonas dissenyem i creem ulleres de fusta, elaborades a mà una a una, aconseguint peces úniques. Amb una clara inspiració i gust de mediterrani, són plasmades sobre elles l'essència de la gent local, els seus carrerons, els racons més remots i secrets, aliens al bullici del dia a dia de Barcelona.

altres productes de la mateixa categoria: