La pell de Barcelona

Nou

La Pell de Barcelona selecciona els esgrafiats més representatius del modernisme català i s'inspira en la bellesa d'aquesta tècnica per crear exclusius fulards. Teixits de seda 100% natural, cosits amb cura de manera artesanal i estampats digitalment, el perfecte contrast entre tecnologia, disseny i tradició.

Mides: 170cm x 50cm.
8 models per escollir
.

Més detalls

70,00 € IVA inclòs

Més informacióFulards de seda natural
estampats amb els esgrafiats característics del modernisme català, acabats amb vora cosida acuradament a mà que confereix a la peça més suavitat en la caiguda.

La pell de BARCELONAL'esgrafiat és una tècnica de dibuix que consisteix a fer incisions amb un estilet sobre el cos de l'objecte o paret, en la part superficial, de manera que quedi al descobert la capa inferior. Aquest tipus de revestiment és molt característic de Catalunya, és un element que forma part dels nostres edificis i de les nostres ciutats, forma part de la nostra arquitectura.Els fulards La Pell de Barcelona s'han de rentar manualment a menys de 30ºC amb sabó neutre. Esbandeix la seda dues vegades, la primera vegada s'afegeix una culleradeta de vinagre blanc per cada litre d'aigua per eliminar els residus de sabó. La segona esbandida només amb aigua. Això donarà a la seda major frescor. Després del rentat, no facis servir assecadora, no espremis ni exposis al sol. El teu fulard de seda prefereix assecar-se tranquil·lament a l'ombra.

Moltes planxes tenen l'opció de temperatura per seda, però si la teva no la té no et preocupis, utilitza calor baix (menor de 130ºC) i sempre amb vapor. També és important mantenir la planxa en moviment mentre la fas servir; si t'atures en una sola àrea pots cremar el teixit. Pots utilitzar un drap fi entre la seda i la planxa, exercint pressió en un sol punt amb vapor. Repeteix sobre la resta de la peça fins que hagis acabat. Si vols planxar teu fulard després del rentat mentre encara està humit pots fer-ho, amb l'ajuda d'un drap entre la planxa i la peça: crearà el vapor suficient per eliminar qualsevol arruga, però has de deixar que la peça es refredi sobre la taula de planxar abans de moure-la o crearàs més arrugues.


Però si planxar no és el teu fort et donem un secret: pots desplegar el teu fulard al bany mentre et dutxes, el vapor farà que fins l'arruga més rebel es suavitzi, reduint els riscos del planxat, a més de ser una bona opció si estàs de viatge i s'ha arrugat al portar a la maleta.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: