Lockbox

Nou

Lockbox és una innovadora cartera de silicona, de disseny depurat i alta estanquitat. Amb un disseny de línies senzilles i un interior optimitzat la Lockbox permet portar el teva documentació i diners per a les teves sortides en bicicleta o durant qualsevol activitat a l'aire lliure i fins i tot per al dia a dia.

6 colors per escollir. Tria la teva Lockbox!

Més detalls

19,90 € IVA inclòs

Més informació

Lockbox-2esquema.jpg
Lockbox
és una combinació perfecta entre senzillesa conceptual i complexitat tecnològica.
Mesura 99 x 61 x 19 mil·límetres i pesa 65 grams. Es presenta en sis colors, des dels més sobris fins als més cridaners. L'interior queda completament aïllat dels elements externs el que la fa vàlida per a usos en entorns com la platja o la muntanya. A l'elevada estanquitat que proporciona la silicona cal afegir un clip rígid que millora la seguretat global de la cartera, ja que no s'obre encara que caigui. L'empremta de mitja lluna assegura un bon grip a l'hora d'alliberar el sistema.


El material amb què es fabrica Lockbox és la Silicona Platinum, la versió més tècnica de la silicona.
És resistent a temperatures entre -60 i 230°C, fàcil de netejar, lleugera i de llarga durabilitat. És un material tou -ideal per a esports amb risc de caiguda o impacte- i amb una textura molt agradable al tacte. Per fora, Lockbox és de línies minimalistes; cada element té la seva funció, no hi ha res superflu. El mateix succeeix a l'interior, que s'ha estudiat per treure profit fins a l'últim mil·límetre.

Lockbox és un producte dissenyat i fabricat a Barcelona.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: