Funda Eiwood

Nou

Eiwood.case és una nova funda per a ulleres formada per sis làmines de fusta unides per una de feltre.

També es pot usar com a necesser o estoig per guardar, protegir i ordenar el que vulguis.
Disponible en 4 colors.

Altres productes Eiwood.

Més detalls

30,00 € IVA inclòs

Més informació

Eiwood.case neix des de l'enginyeria del disseny de producte, pensant en noves formes per a la utilització de materials orgànics, creant així una nova forma d'utilitzar objectes quotidians, i sempre des de la perspectiva de la connexió entre objecte i persona. Eiwood interactua a través del moviment i el tacte.


Eiwood
configura els seus productes amb la utilització de materials nobles o orgànics amb la intenció d'innovar per contrarestar l'excessiu ús de materials artificials, processats i, amb bastant impacte ambiental.
Aporta l'adaptabilitat orgànica entre persona, producte i entorn. Interacció constant de mobilitat, adaptabilitat i sensacions amb l'usuari.

Generada a partir d'una estructura geomètrica no rígida, formada per sis làmines de fusta unides per una de feltre generant moviment entre els elements, creant una constant interacció amb l'usuari i la protecció de les seves ulleres.


I si no necessites guardar les teves ulleres, Eiwood.case et serveix per guardar, protegir, ordenar el que tu decideixes...

Eiwood.case va obtenir la selecció per a la seva exposició i venda al Design Market'2017-18, organitzada anualment pel FAD.

Accessoris

altres productes de la mateixa categoria: