Casc Closca Loop Reflective

Nou

Nou casc Closca Loop reflectant plegable per bicicleta o patinet. Perfecte per a ciclistes urbans, elegant i segur. Tot i ser lleuger, resisteix impactes com un casc normal. Fàcil de plegar i amb la comoditat de poder guardar-lo facilment.

Per aquest producte l'entrega es realitza entre 3 i 4 dies laborables.


Altres productes Closca.

Més detalls

Aquest producte no està disponible


80,00 € IVA inclòs

Més informació

Closca transforma la teva seguretat en un accessori de moda. Compta amb un sistema posterior per ajustar totalment a cada mida de cap. Amb tecnologia reflectant innovadora amb microprismes.

CASC PLEGABLE PER BICICLETA
I PATINET

CLOSCA
LOOP REFLECTIVE


El nou casc plegable per a bicicleta o patinet Closca proporciona la mateixa funcionalitat que qualsevol casc urbà en termes de seguretat, comoditat, pes i ventilació. Minimalista, lleuger i elegant, és el casc amb la millor portabilitat i més estil del mercat.

Està construït amb tres anells concèntrics mòbils, i gràcies al seu sistema patentat, la seva grandària en altura es redueix més d'un 50% un cop plegat, ocupant el mateix espai que un llibre, així podràs portar a la bossa o a la motxilla quan no ho facis servir.

La seva estructura interna és de fibra de vidre, poliestirè expandit i policarbonat, amb el que s'obté la màxima capacitat d'absorció en cas d'impacte amb un gruix mínim. El seu innovador sistema de ventilació, amb finestres ocultes per millorar l'estètica, et protegirà també de la calor.

CARACTERÍSTIQUES:

· Material: fibra de vidre, poliestirè expandit, policarbonat i tecnologia reflectant innovadora amb microprismes.
· Mides exteriors: 29 cm de llarg x 22 cm d'ample x 13 cm d'alt expandit i 6,5 plegat.
· Disponible en dues talles: Mitjana (M) 56-59 cm Ø · Gran (L) 60-63 cm Ø
· Certificacions internacionals de seguretat: EN1078 / CPSC
· Pes aproximat: 350 g.


Tria ja la bici o el patinet com a mitjà de transport alternatiu, circula amb plena seguretat i llueix el teu estil amb el nou casc plegable Closca Loop i Closca Fuga.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: