Drap farcell

2 Ressenyes
Drap de cuina farcell de cotó 100% de tela de farcell amb veta per poder penjar-lo.

Mides: 50 x 70 cm.

· Altres productes de Farcell.
Llegeix mésMostrar menys
5,54 €
Altres productes de:
Afegir a la llista de desitjos
Descripció
El disseny del mocador de fer farcells, de quadres marrons i negres, pràcticament invariable a través del temps, s'ha convertit en aquest darrer segle en el símbol més viu i entranyable de la vida popular catalana. Així, quan l'activitat comercial es fomentava en els mercats, quan la població s'havia de desplaçar entre els nuclis habitats i el camp, quan les figures de marxants i recaders eren familiars a pobles i ciutats..., el mocador de fer farcells va ser adoptat com la forma més pràctica d'embolicar i transportar tota mena de draps i petita paqueteria. El seu sistema de doble lligat de les puntes facilitava que l'embalum pogués ser carregat directament sobre una espatlla, sobre un bastó o simplement a la mà. Els colors soferts i l'alta resistència del cotó el feien adaptable a totes les necessitats i extraordinàriament durador.

Avui, quan els sistemes de vida i les relacions comercials han canviat tan dràsticament, la recuperació d'aquest tipus de teixit en tota mena de prendes d'ús modern aconsegueix casar la funcionalitat amb el regust de les bones tradicions.

Productes fabricats pels interns dels centres penitenciaris de Catalunya.
Llegeix mésMostrar menys
Detalls del producte
2430254
Ressenyes(2)
Qualificació global
4.5
2 Ressenyes
Valoració
(4.5)
MÕagraden molt el estil de farcell, en aquests tovallons hi ha algun que no es igual, i trobo a faltar unes estovalles de roba a conjunt.
Vist recentment

Idiomes

Menu

  • Telèfon
    Correu electrònic
    info@oniricat.cat
    Adreça postal (oficines)
    Cadis, 6 - 08911 Badalona Barcelona

Creeu un compte gratuït per utilitzar les llistes de desitjos.

Inicia sessió

Inicieu la sessió primer.

Iniciar sessió