Bossa platja Farcell

2430530

Nou

Bossa de platja dissenyada amb teixit de fer farcell resinat. Interior de teixit de tela catalana i amb butxaca interior amb cremallera.

Mides: 43 x 32 x 13 cm.

· Altres productes de Farcell.

Més detalls

Valoració:
(3 ressenyes)

34,85 € IVA inclòs

Més informació

El disseny del mocador de fer farcells, de quadres marrons i negres, pràcticament invariable a través del temps, s'ha convertit en aquest darrer segle en el símbol més viu i entranyable de la vida popular catalana. Així, quan l'activitat comercial es fomentava en els mercats, quan la població s'havia de desplaçar entre els nuclis habitats i el camp, quan les figures de marxants i recaders eren familiars a pobles i ciutats..., el mocador de fer farcells va ser adoptat com la forma més pràctica d'embolicar i transportar tota mena de draps i petita paqueteria. El seu sistema de doble lligat de les puntes facilitava que l'embalum pogués ser carregat directament sobre una espatlla, sobre un bastó o simplement a la mà. Els colors soferts i l'alta resistència del cotó el feien adaptable a totes les necessitats i extraordinàriament durador.

cire3.jpg

Avui, quan els sistemes de vida i les relacions comercials han canviat tan dràsticament, la recuperació d'aquest tipus de teixit en tota mena de prendes d'ús modern aconsegueix casar la funcionalitat amb el regust de les bones tradicions.

Productes 'Made in Cire' fabricats pels interns dels centres penitenciaris de Catalunya.

Valoracions (3)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Compra verificada

Customer didn't write any details

Compra verificada

Model molt xulo i pràctic per anar a la platja

Compra verificada

Materials excel·lents

Molts bons materials i molt bona qualitat

altres productes de la mateixa categoria: