Mocador de coll farcell

Nou

Mocador de coll elaborat de tela catalana de fer farcells, disponible en dos models.

100% cotó. Rentar amb aigua freda. A mà o a màquina. Es pot planxar.

· Altres productes de Farcell.

Més detalls

19,00 € IVA inclòs

29,00 € IVA inclòs

-10,00 €

Més informació

 Gènere: Unisex. Composició: 100% cotó. Com rentar: Aigüa freda. A mà o a màquina. Es pot planxar.

· Model Barres: Mocador amb la senyera amb les quatre vores desfilades de 105 x 105 cm. Després de rentar-lo, recomanem desar-lo enroscat i arrugat.

· Model Saquet: Mocador amb les quatre vores desfilades de 115 x 115 cm. Després de rentar-lo, recomanem desar-lo enroscat i arrugat.

· Model Llaç: Mocador amb vora als laterals i les puntes desfilades de 160 x 50 cm.

 Instruccions per fer el teu farcell:

Farcell_zps66ac61ab.JPG


El disseny del mocador de fer farcells, de quadres marrons i negres, pràcticament invariable a traves del temps, s'ha convertit en aquest darrer segle en el símbol més viu i entranyable de la vida popular catalana. Així, quan l'activitat comercial es fomentava en els mercats, quan la població s'havia de desplaçar entre els nuclis habitats i el camp, quan les figures de marxants i recaders eren familiars a pobles i ciutats..., el mocador de fer farcells va ser adoptat com la forma més pràctica d'embolicar i transportar tota mena de draps i petita paqueteria. El seu sistema de doble lligat de les puntes facilitava que l'embalum pogués ser carregat directament sobre una espatlla, sobre un bastó o simplement a la mà. Els colors soferts i l'alta resistència del cotó el feien adaptable a totes les necessitats i extraordinàriament durador.

cire3.jpg

Avui, quan els sistemes de vida i les relacions comercials han canviat tan dràsticament, la recuperació d'aquest tipus de teixit en tota mena de prendes d'ús modern aconsegueix casar la funcionalitat amb el regust de les bones tradicions.

Valoracions (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Compra verificada

Customer didn't write any details

altres productes de la mateixa categoria: