Cancridae

Nou

El Cancridae és una figura de paper que es converteix en un bou de mar, pensada per ser muntada sense la necessitat de cola d’enganxar. Les seves potes fortes i el cos són fàcils de muntar i incorpora uns bonics detalls impresos amb serigrafia a la closca i les pinces.

Mides: 30 × 22 cm.  Pes: 120 gr.
Altres productes Plego.

Més detalls

18,00 € IVA inclòs

Més informació

Els kits Plego contenen diferents papers d’art de polpa tenyida, amb un 50% de cotó i resistents a la llum, una fitxa didàctica amb les principals característiques i unes instruccions de muntatge.El kit conté 3 fulls de paper de color de 270 grs. amb una textura triada curosament i amb bonics detalls impresos amb serigrafia a la closca i les pinces. També incorpora unes instruccions de muntatge que et van guiant pas a pas en el procés de construcció. Tot a dins d’una carpeta atractiva i resistent. Per a la realització d’aquesta figura no és necessària la cola, està pensada per ser muntada amb un sistema d’encaixos perquè sigui tot més senzill i més ràpid.

Les peces venen pretallades i marcades per facilitar el plegat i el muntatge. Tots aquests materials es presenten en una carpeta resistent i atractiva. Un producte original de Plego.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: