Dies que duraran anys

Nou

Les impactants imatges de l'1 d'octubre per sempre més. Fotografies de Jordi Borràs amb textos d’escriptors i escriptores de reconegut talent.
Els fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017 quedaran gravats per sempre en la memòria col·lectiva de diverses generacions de catalans.

Més detalls

22,95 € IVA inclòs

Més informació

Amb textos d'Anna Ballbona, Jenn Díaz, Marina Espasa, Natza Farré, Albert Forns, Raül Garrigasait, Jordi Lara, Adrià Pujol, Gemma Ruiz i Joan Todó.
Els fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017 quedaran gravats per sempre en la memòria col·lectiva de diverses generacions de catalans. L’astúcia popular a l’hora de custodiar urnes i paperetes, les primeres detencions de càrrecs públics, la mobilització general de la societat, la violència policial, la resistència pacífica i el desencadenament dels fets polític-judicials que se’n desprenen acompanyaran per sempre a molts, i perseguiran tota la vida uns altres.Són moltes les imatges icòniques que va deixar la tardor del 2017. Dies que duraran anys ofereix una selecció de fotografies que Jordi Borràs, un dels fotoperiodistes més inquiets del país, ha deixat per a la posteritat, i una mostra de les imatges de Sergi Alcázar, Oriol Clavera, Ramón Costa, Sira Esclasans, Ramon Ferrandis, Albert Garcia, Santi Iglesias, Miriam Lázaro, Carles Palacio i Carles Ribas. Acompanyen les imatges textos d’escriptors i escriptores de reconegut talent que, com tots nosaltres, van viure aquells dies amb una estranya barreja de joia, horror i, sobretot, dignitat.

Autor: Jordi Borràs
Gènere: Actualitat
Data de publicació: 19/02/2018
ISBN: 9788416915446
Format: 23 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura
Núm. de pàgines: 208

altres productes de la mateixa categoria: