Dit groc, figa i pebrots

Nou

Dit groc, pebrots i figa en forma de pins grocs, fets artesanalment de resina de polièster per Abel Pruñonosa, escultor d'Arenys de Munt.

Mides: 1,6 x 2,5 cm.
Es ven en packs de 3 unitats, un de cada model.
· Altres productes solidaris.

Més detalls

9,00 € IVA inclòs

Més informació

El dit groc neix d'una col·lecció prèvia titulada "Middle Finger", que pretenia crear uns amulets contra tot allò que ens és perjudicial.

No cal ser independentista per veure que la situació dels presos polítics i exiliats que tenim al país és d'una injustícia majúscula. Així, farts de la situació (i més ara quan es vol prohibir el llaç groc), neix aquesta mini escultura en forma de pin per substituir o complementar el llaç, una còmica irreverència per reclamar la llibertat dels nostres representants polítics. Una cosa ha de quedar clara, però, no és en cap cas en contra de l'unionisme, és en contra d'aquesta injustícia.

El dit, els pebrots i la figa són creacions originals d'Abel Pruñonosa, escultor figuratiu d'Arenys de Munt. Realitza escultura figurativa que tracta sobre diversos temes actuals o pensaments que l’inquieten. Darrerament també està investigant el camp del modelat digital on hi veu un món infinit de possibilitats.

Valoracions (0)