Camí de taula Hidraulik

Els camins de taula Hidraulik imiten els terres hidràulics tant característics del modernisme català. Camins de taula de gran bellesa que recuperen i recreen formes i colors de la nostra tradició estètica més rica i universal, la rajola hidràulica. Material sintètic de gran resistència i durabilitat.

7 models i 3 mides
per escollir.
Entrega de 5 a 10 dies laborables.

Llegeix mésMostrar menys
32,00 €
Mida
Model
Altres productes de:
Afegir a la llista de desitjos
Descripció
Material: 100% PVC (EN653), ignífug. Amb tractament bactericida i anifongs.

El terra hidràulic forma part de la nostra història. Ara també és el nostre present. Els camins de taula Hidraulik recuperen l’estètica de les rajoles tradicionals del Modernisme i proposen
noves versions contemporànies transformades en originals complements de decoració.

Fa més de cent anys, un nou sentit de l’harmonia va omplir l’entorn domèstic de llum, color i formes atractives. Els terres hidràulics representaven el bon gust, la personalització, la sensibilitat estètica. Avui recuperem aquell esperit amb una versió contemporània de les inoblidables rajoles del Modernisme. Els camins de taula Hidraulik. Història i singularitat, comoditat i disseny.

Una proposta que té el seu valor principal en la combinació de disseny i funcionalitat: una recreació de l’atractiu aspecte de les rajoles hidràuliques aplicat a un camí de taula de material sintètic amb propietats molt avançades.

Llegeix mésMostrar menys
Detalls del producte
Ressenyes
Vist recentment
32,00 €
Els camins de taula Hidraulik imiten els terres hidràulics tant característics del modernisme català. Camins de taula de gran bellesa que recuperen i recreen formes i colors de la nostra tradició estètica més rica i...

Idiomes

Menu

  • Telèfon
    Correu electrònic
    info@oniricat.cat
    Adreça postal (oficines)
    Cadis, 6 - 08911 Badalona Barcelona

Creeu un compte gratuït per utilitzar les llistes de desitjos.

Inicia sessió

Inicieu la sessió primer.

Iniciar sessió