El Modernisme per pintar

Nou

Un quadern per acolorir esplèndides rajoles hidràuliques dissenyades per alguns dels grans creadors del Modernisme català.
El volum inclou una fitxa documental i una fotografia en color de cadascuna de les rajoles seleccionades, totes elles signades per autors reconeguts, així com una breu introducció.

Més detalls

14,00 € IVA inclòs

Més informació

Un quadern per acolorir esplèndides rajoles hidràuliques dissenyades per alguns dels grans creadors del Modernisme català.

El volum inclou una fitxa documental i una fotografia en color de cadascuna de les rajoles seleccionades, totes elles signades per autors reconeguts, així com una breu introducció al tema i una biografia resumida dels principals dissenyadors de mosaic hidràulic del Modernisme català. Tots els textos són quadrilingües (en català, castellà, francés i anglès).

MOSAICSPERPINTARDESCR.jpg

Jordi Griset Moro
(Barcelona 1947) ha estat projectista i constructor de maquetes; cocreador, articulista i secretari de redacció de la revista Om Yoga; dissenyador de Arte y Técnica del Vestir i gerent en una empresa de construcció. L’any 1996, després de quedar captivat per l’art del mosaic hidràulic, es va proposar el repte d’estudiar-lo a fons i d’aplegar el major nombre possible de material relacionat amb aquest patrimoni per tal que es conservi en un museu especialitzat. Després de més de quinze anys de recerca continuada, s’ha convertit de forma autodidacta en una autoritat en aquest àmbit.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: