Pack 2 tasses per pintar 'Hidraulicat' + retoladors

Nou

Pack de 2 tasses de ceràmica estampades amb el perfil de rajoles hidràuliques modernistes, llestes per pintar i personalitzar al seu gust.

EL PACK INCLOU:
· 2 tasses tipus mug "Hidràulic"
· 6 retoladors ceràmics Edding
· 1 capsa + instruccions

Més detalls

30,00 € IVA inclòs

Més informació

Un kit perfecte per regalar i sorprendre a les ments més creatives.

En aquest pack hi trobarà dues tasses amb dos estampats de rajoles hidràuliques que podrà personalitzar amb els colors que vulgui.


retoladors-ceramics-primavera.jpg  Tasses-diy-pintar-rajoles-hidrauliques-o

Els 6 retoladors ceràmics són Edding, una marca de confiança i amb experiència dins del món de les manualitats i material artístic. Quan tingui la seva tassa pintada només haurà de deixar-la assecar durant 15 minuts, posar-la al forn de casa i aconseguirà unes tasses úniques i personalitzades al seu gust. El color resistirà rentades al rentavaixelles fins a 50º.

Tasses-diy-pintar-rajoles-hidrauliques-o  Tasses-diy-oniricat-rajoles-hidrauliques

Les instruccions vénen incloses al pack. Els retoladors es poden utilitzar sobre ceràmica, cristall o porcellana, materials que aguantin la calor del forn per fixar el color. L’estampat de la tassa està aplicat amb una tècnica anomenada calca ceràmica, una tècnica resistent al rentavaixelles, microones i al pas del temps. Si amb l’ús prolongat veu que el color pintat amb els retoladors s’aclareix sempre podrà tornar a pintar seguint la plantilla.

Un estampat d’alta qualitat feta amb proveïdors de proximitat per potenciar el comerç sostenible del nostre voltant fugint així de la manufacturació industrial en grans quantitats i la massificació de productes.

Aquest producte ha estat creat i dissenyat exclusivament per biterswit.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: