Només disponible a internet

Floors

Nou

Reproduccions originals de Javier de Riba amb sprai a mà sobre paper de pergamí vegetal d'intervencions artístiques fetes en espais abandonats.

Mides: 50 x 50 cm.
Gramatge: 230 gr.

Escull entre 10 dissenys diferents.
Edicions limitades. No inclou marc.

Més detalls

80,00 € IVA inclòs

Més informacióJavier de
Riba és un dissenyador català que va posar en marxa un projecte urbà de baix cost per millorar els llocs pobres i abandonats. Creatiu, artista i dissenyador català nascut a Barcelona. Forma part del col·lectiu Reskate Arts & Crafts amb el qual desenvolupa projectes gràfics i comunicatius lligats a la sostenibilitat i el tracte humà. Per la seva banda, la seva inquietud el porta a qüestionar el seu estil personal en cada projecte per posar-lo al servei de la comunicació. Per a ell cada peça demana la seva estètica i s'aventura a provar noves tècniques i estils. Una lluita constant contra tics a favor de la versatilitat.

Floors2.jpg
Javier de Riba
reprèn l'estètica de les rajoles hidràuliques per fer un canvi de pell als espais. De les juntes de les rajoles floreix la geometria en forma d'illa dins d'un entorn descurat. Treballant la pell del suport, per capes, cobrint i descobrint-ho, la seva intervenció para esment en llocs desatesos. FLOORS és un projecte que proposa un canvi de perspectiva i que explora el poder de la unió.

www.javierderiba.com  ·  facebook.com/JRGraphics  ·  intsgram/twitter: @javierderiba

altres productes de la mateixa categoria: